Lekkert treningstøy fra Pro Workout

Lekkert treningstøy fra Pro Workout
Longs i ullblanding, som er blitt min faste “lounge wear”, og treningsjakke jeg bare elsker! (Sports-BH i ull fra Kari Traa)

Klær skaper ikke bare folk, men motivasjon.

Ingen tvil om at klær betyr mye. Når vi trener handler det ikke bare om å se bra ut, men føle seg bra. Treningsklær skal være så behagelige at de ikke strammer noe sted, uansett hvor store utslag du gjør. For eksempel har jeg opplevd å få gnagsår under armhulen av T-skjorter som er akkurat litt for trange. Eller at tights strammer for mye eller for lite rundt livet.

Så har du tøy som du bare fryser i, eller kjenner at svetten sklir som sildrende bekker nedover ryggen…Ikke gøy.

Nok om det, jeg har altså fått en sponsor/samarbeidspartner som jeg valgte å inngå samarbeid med, fordi han lager klær som oppfyller mer enn jeg hadde forventet. Ekstra fint er det å kunne støtte en gründer som brenner for det han driver med i en veldig tøff bransje. Merket heter ProWorkout, og mine følgere får rabatter (bare meld meg). Klærne markedsføres kun gjennom utvalgte ambassadører, og jeg er en av de privilegerte utvalgte.

Jarle Gundersen er gründer av de proffeste treningsklærne jeg har opplevd ever

Jarle er gammel ishockeyspiller. Nå trener han masse styrketrening og er master i kettlebell blant annet. Som dere vet er jeg megafan av kettlebelltrening, så Jarle og jeg fant tonen med en gang.

Det blir mer å høre om hvordan vi trener, men akkurat nå vil jeg bare presentere de første klærne han sponser meg med, for jeg føler meg superfin i dem!

Flotte farger og en følelse som bare må oppleves!
Rosa treningsjakke og singlet

Lekker teknisk treningsjakke med hette og praktiske glidelåslommer. Sitter som et skudd, og jeg merker hvordan stoffet puster og varmer samtidig.

Det som er hemmeligheten til Jarles klær er at han for det første VET hva klær skal tåle, siden han har svettet og kjempet mer enn de fleste på banen.

KLÆR MED SUPERFIBRE FOR SPESIELLE EGENSKAPER

  • Kobbertråder er tingen, sier han

ProWorkouts produktserie er fremstilt i en fibersammensetning som virker lettere, jevnere og mer motstandsdyktig mot krølling, noe som gjør at produktene egner seg til perioder med lengre bruk. 

Hvis du skulle glemme vått tøy i treningsbagen, så trenger du ikke bekymre deg for at at det lukter. Ikke må du vaske tøyet ofte heller, som med vanlig treningstøy

Integrerte egenskaper, som for eksempel 3D mønsterdesign, graderte fibre med dybdedesign, og lettere og jevnere materiale som absorberer fuktighet to-tre ganger raskere enn andre stoffer i samme kategori, er bare begynnelsen. Innsydde kobbertråder gjør at stoffet ikke bare er glattere og krøllfritt, men luktfritt!

Chiller’n i longs og topp i ullblanding

Selv om Jarle sponser meg, så er jeg superfan! Seriøst bra klær.

ProWorkout Aktiv Over 50 Elizabeth Lingjærde
Overdel og longs fra ProWorkout, belte fra MAUD.