Om SUPERMYGG - kontakt og foredrag

Fit over fifty!

Jeg er Elizabeth født 1960, og skal bevise for deg og meg at Bingo, vondter, parkert sexliv og lav energi ikke gjelder for oss som vil leve helt og herlig uansett alder! Det er så digg å kjenne at du lever, med en kropp og energi til å gjøre akkurat det du vil.

Hvem skal du lytte til?

Vi som har rundet 50 vet at det er altfor mye tull i markedet. Been there – done that. Å ta imot anti-ageing råd fra vakre jenter under 30, er som å spørre en gullfisk om livet i Nordsjøen. Sorry, men skal jeg ha muskler spør jeg fitnessutøvere. Skal jeg ha kondis, lytter jeg til toppidrettsutøvere innen langrenn, sykling og løping. Skal jeg holde meg ung og fresh, spør jeg eldre med jernhelse og vitalitet. Men, mest av alt lytter jeg til vitenskapen og seriøs forskning. Kliniske ernæringsfysiologer og hudleger kan sykt mye mer enn oss andre om kosthold og hud. Du kommer ikke til pallplass i Tour de France og rynkefri alderdom uten å vite hva du driver med på cellenivå.

Derfor gir jeg kunnskapsrike og vitenskapelig beviste råd på bakgrunn av god research. Det betyr at du for eksempel må slutte å tro på detox, masse kosttilskudd og six-pack på ti minutter. Funker ikke.

Hva funker?

Det finnes ingen mirakelkur, men det finnes mirakuløse effekter av riktig fysisk aktivitet og kosthold. Dette kan jeg mye om, og stadig mer, som mangeårig frilansjournalist med helse, kosthold og trening som ekspertise, ved siden av utdannelse ved Norges Idrettshøgskole som kostholdsveileder. Det har ført til mange artikler i spesielt DN Aktiv, KK og ABC Nyheter, men også for kommersielle oppdragsgivere som Stamina og AZ Medica (for allmennleger).

Gøy på jobben!

Jeg er også fast bidragsyter på reisebloggen BorteBest.no, der jeg skriver mye om aktive ferier og turer, og matblogger på GULLIMUNN.com.

Dessuten har jeg gitt ut flere bøker om slanking og riktig kosthold på Kagge Forlag.

Noen ganger i året er jeg reiseleder på blant annet elvecruise for VISTA Travel, og som skiguide/reiseleder for Alpene.no.

Garanterte resultater!

Jeg gleder meg til å motivere og inspirere deg!

Bloggurat