Lekker hud i sommer!

Lekker hud i sommer!

2018-06-29 at 18-56-38 (1)

Soling på svaberg etter kajakktur er digg!

Av alle oljer og kremer jeg har prøvd tar dette kaka. Eller rettere sagt, krepphuden.

Nå har jeg ikke testet huden min vitenskapelig, bare merket selv at den blir myk, elastisk  og rett og slett finere med to produkter jeg fikk i spons. Så da er det sagt. Men, Jeg hadde ikke skrytt av dette om det ikke synes på meg!

De lukter ikke så godt, men hvem bryr seg om det, så lenge lukten forsvinner raskt. Det som teller er at det funker. Årsaken til at lukten ikke er honning, sitron, vanilje og annet snadder, er at slike godlukter neppe har den effekten vi håper på. Det vi håper på her er at KREPPHUDEN minker, eller i beste fall forsvinner.

20180704_221342

Eg likar det ikkje!

For ja, vi får sånn hud som dette når vi blir eldre, og det er ikke sååå stas synes jeg da. Beklager hvis jeg ga dere enda en bekymring, men denne bloggen er for dere som tåler en støyt, eller sannheten som det også heter. Det er derimot håp, og den kommer i to varianter, som helst brukes sammen.

2018-07-04 at 19-37-52

Disse to vidunderproduktene fra ENVIRON elsker jeg for tiden, og kommer til å bruke for det det er verdt. Dette er sterke saker. Derfor påfører jeg disse oljene etter en dusj før jeg legger meg, og aldri før jeg skal ut med bar hud i solen. Årsaken er virkestoffet tretinoin, også kalt retinol, A-vitamin osv. Kjært barn har mange navn. Her er dette virkestoffet i kombinasjon med vitaminrike oljer. Huden blir umiddelbart mykere, fetere og strammere.

2018-07-04 at 19-36-48

Huden digger mine nye oljer!

Dette regimet kjører jeg på ben og armer.

EPIGENETIKK ER DET NYE!

I ansiktet kjører jeg fortsatt på med 0,1% retinol, men nå har jeg også fått to nye og spennende produkter til test. De brukes hver morgen, etter min vanlige rens med ZO Skin Health fra Obagi, etterfulgt av glyserol pads, også fra Obagi.

LES: DETTE VIRKER MOT RYNKER

Her er de to nye hudpleieproduktene mine: Og gjett hva det er!

2018-07-04 at 19-39-43

Siste nytt på hudpleiefronten er epigenetikk, som betyr at virkestoffene tilpasser seg etter genene dine! Serumet og dagkremen (som begge masseres inn hver morgen) inneholder spesielle genmanipulerende peptider. Virkningen sees fullt ut om seks måneder. Om det funker gjenstår å se, men jeg smiler bare mer og mer til mitt eget speilbilde, for jeg ser bare bedre og bedre ut!

Mer om disse produktene siden, eller du kan lese om dem på hjemmesiden til Innoaesthetics. Jeg skal analysere ansiktet mitt etter en stund, for å komme med en vurdering.

KOSTHOLD ER FORTSATT EN VIKTIG FAKTOR!

2018-06-29 at 17-28-19

Shit in – shit out. Beauty in – beauty out.

OG, det hjelper å spise en haug grønnsaker, drikke vann og urte-te, holde seg unna salt, sukker og hvitt fett og alt det andre mjælet. Her ser dere LITT av mitt lille dagsarsenal av goodies på hytta. Yummy yummy!

LES: HER ER VERSTINGEN I NORSK KOSTHOLD

Kosthold er kjempeviktig, men du må være konsekvent. Jo eldre du er, jo mindre utskeielser tåler vi.

Jeg elsker sunn mat, og da er det ikke vanskelig.

2018-06-29 at 17-28-55

Avokado, mango og vannmelon er kjempebra for huden. Vegetabilske oljer, sunt fett og vitaminrikt vann og fiber.

Jeg er helt ekstrem på å unngå omtrent ALT av fast-food, snacks, smågodt, brus, røyk og alt det andre folk flest pælmer i seg ukentlig. Så sånn er det. Det synes. Ved siden av trening. Hver dag.

20180617_131212

Å løpe i regnvær er gratis ansiktspleie! Seriøst.

PS: Produktene er sponset av Senzie Medispa, men jeg står fritt til å mene og skrive hva jeg vil om dem.