Jeg tester Dermapen og Mesoterapi mot slapp magehud, i døll truse.

Jeg tester Dermapen og Mesoterapi mot slapp magehud, i døll truse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sprøyter er helt ålreit. Kommer an på hva de fylles med.

To fødsler i høy alder har gitt hengemage og strekkmerker. Ikke alle får tilbake hudens elastisitet etter fødsel. Nå finnes det kosmetiske behandlinger som strammer opp. Yabbadoo! 

Noen er så heldige at de beholder sin stramme magehud livet ut. Uansett hvor mange unger som plopper ut av gummimagen. Andre får magehud som henger som en sur geip, uansett hvor mye vi trener og spiser sunt.

Det siste er vanskelig å gjøre noe med. Med mindre du er villig til å legge deg under kniven for en stor eller liten bukplastikk. Det er ikke ufarlig, og innebærer operasjon i full narkose. Kirurgen må skjære bort den overflødige huden med et mordredskap. Uæh! Det er grenser for hva jeg gjør, faktisk….

Men, det finnes andre og mer ufarlige muligheter! Kremer som lover å redusere strekkmerker og stramme huden kan du antagelig bare glemme. Jeg har prøvd det meste, og ingenting har hjulpet. Nå ser jeg slik ut, og du ser at her må det mer til enn Nivea liksom.

1.GANGS BEHANDLING – 15.mars

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt flau over den dølle 80-talls trusen…Var så stressa da jeg dro hjemmefra at hånden tok det første og beste som lå i skuffen (Burde ryddet for tyve år siden). Men hey, man måste bjuda på!Den henger, uten tvil. Og dette er en mage som løper Birken, spiser supersunt og holder planken i minst to minutter uten problemer. Det er ikke innsatsen det står på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enten så finnes det Photoshop, eller så finnes det mirakler. Jeg velger å tro det siste, inntil videre.

Da jeg så denne brosjyren, spurte jeg pent (og litt desperat) om å få være forsøkskanin igjen. For å bevise at det funker, så må jeg altså bjuda på magen i nærkontakt med et nådeløst kamera. Behandlingen skal foregå én gang i uken, i seks uker.

Samtidig holder jeg på med PROSJEKT FLAT MAGE ved å trene noen meget effektive mageøvelser daglig. Six-packen skal frem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg merke til strekkmerkene mine. To digre babyer = to sønner jeg elsker over alt på jord, er selvsagt verdt det. Men, kan merkene fjernes er jo det toppers!

Helene viser frem sine to ufarlige redskaper: En skikkelig sprøyte med fillers for Mesoterapi, og en Dermapen. Ja, UFARLIGE. Jeg har blitt stukket av jordveps, bier, mygg, flått, klegg og katteklør, så da blir en liten sprøytespiss peanuts i forhold. Men, det stikker såpass at jeg så sånn ut innimellom:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kaldsvetter ikke altså! Har bare fått fet beroligende krem etter mesoterapi i ansiktet.

Hun stakk meg et dusin ganger i hver remse med strekkmerker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt, den trusa er bare ufattelig døll… Akkja.

Som å bli stukket av mygg. Ikke knott, men feite mygg. Ikke veps. Det er verre. Deretter kjørte hun på med Dermapen, som føltes som et kjærtegn i forhold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfekt småprikkete av blod. Helene har håndlaget, for det er viktig å treffe det midterste hudlaget og ikke gå for dypt. Da vil effekten utebli.

Dermapen har som oppgave å penetrere det mellomste laget med hud, der det dannes kollagen og elastin, som gjør huden stram og elastisk. Etterhvert som vi aldres vil cellenes produksjon av disse stoffene reduseres, og vi blir slappe og rynkete i huden. Når huden gjennomhulles på denne måten vil det provosere hudcellene til å øke produksjonen av de nevnte stoffene, for å reparere skaden.

Det er det samme prinsippet kroppen bruker til å reparere brudd på skjelettet og brist av muskelfibre. Når den reparerer i restitusjonsfasen, vil den sørge for å gjøre det skadede området sterkere.

2. GANGS BEHANDLING – 8. mars

3. GANGS BEHANDLING – 4.april

Jeg har lært å velge en nøytral pen truse 🙂 og en stram topp som kan holde på plass gasbind som beskytter det behandlede området mot infeksjoner like etterpå.

Når jeg ser på bildene nå, ser jeg at jeg allerede er flatere og strammere i magen.

Siden 2.gangs behandling har jeg gått rundt 200 km på ski, og tatt mageøvelser omtrent daglig. Men, jeg har også drukket endel vin og øl, spist påskesjokolade, sovet lite og levd mitt vekslende liv som henholdsvis partyløve og sunnhetsapostel! Det er ikke nytt at jeg har tøffe treningsperioder, og ingenting har tatt bort slapp magehud. Så da så.

Dette blir spennende å følge med på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først renser hun huden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så sprøytes det inn vitaminer, hyalorunsyre og DMAE, blant annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sprøytestikkene vises der det er hovent, men snart suger hudcellene opp væsken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter stikkene med Mesoterapi setter hun igang med Dermapen, som føles mye bedre. Puh! Men, det er som å bli slipt med tynt sandpapir altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helene er en solstråle, men hun stikker! Denne gangen kjører hun behandlingen mye lenger rundt midjen for å se om det gir bedre effekt.

– På afterski etter Birken traff jeg et par anerkjente leger som mener at dette ikke virker, sa jeg til Helene. (Jeg har også Googlet at microneedling ikke kan beviselig gi effekt.).

–  Når leger tester ut slikt som dette, så kjører de på med tøff behandling. Feilen mange gjør er at de stikker litt for dypt. Da treffer de det tredje hudlaget, hvor det kun påføres et traume, og ikke en provokasjon der vi ønsker den, i cellelaget med elastin og kollagenproduksjon, sier hun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Relativt avslappet selfie underveis, med gullfarget øyenskygge for anledningen 🙂 Før magebehandlingen fikk jeg Mesoterapi og Dermapen i ansiktet og på halsen også. Det ser jo ikke så aller verst ut? Fyldig og fin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ferdig! På med gasbind. Lurt å ha en stram topp over.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mageselfie kl 11:00. To timer etter. Føles litt ømt og sårt, men ikke vondt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er jeg usminket, påskebrun (med solfaktor 50!) og litt rødflammet etter behandlingen. 57 år og like blid 🙂

IMG_20180404_105921_993

Med meg hjem fikk jeg noen kremer som skal brukes som lindrende og behandlende på huden som har fått juling. Til venstre et serum med C-vit, i midten en krem til ansiktet, og til høyre kremen som skal brukes på magen. Morgen og kveld.

Hvordan blir effekten? Jeg er spent. Etter tre nye behandlinger viser jeg resultatet!

PS: Senzie MediSpa sponser behandlingen, men jeg står fritt til å mene og vise hva jeg vil om effekten