Huden min er blitt ti år yngre. Dette hjelper mot rynker

Huden min er blitt ti år yngre. Dette hjelper mot rynker
Nå prøver jeg også dette for å se om det virker. Et glass hver morgen i åtte uker, så vil huden min måles igjen. Spennende!

#reklame: Det er mange måter du kan bremse aldringstegn på, og jeg har prøvd flere. Her er beviset for at det funker!

Det er gøy å finne stadig nye måter å pleie seg selv på. Synes jeg da. Fordi jeg elsker å være aktiv vil jeg gjerne at jeg skal se ut som jeg føler meg. MYE yngre enn alderen tilsier. Men hva er gammel og ung? Det er et relativt begrep. Vi sammenligner oss med andre enten vi vil eller ikke. Når du sier at du ser gammel ut sammenligner du deg med eldre. Når du sier du føler deg ung, sammenligner du deg med yngre.

ANALYSER HUDEN DIN MED SKIN SCANNING

Nådeløs fotografering av huden
Solen er hudens verste fiende

Akkurat slik måles også hudens alder med VISIA ansiktsanalyse, eller skin scanning som det også kalles. All sminke fjernes, og du setter ansiktet ditt inn i en fotoboks, som ved hjelp av skarpe bilder ser etter åtte tegn.

Du får straks vite hvordan huden din er, sammenlignet med over tusen andre ansikter på samme alder. Jo høyere prosent, jo bedre score har du.

Ansiktsanalyse tatt for et drøyt år siden hos Senzie MediSpa på Karl Johan i Oslo.

HUDEN MIN ER BLITT YNGRE!

Min ansiktshud er nå 51 år gammel. Det er minst ti år yngre enn for et par år siden.

Dessverre tok jeg ikke den samme fototesten da, men siden har jeg blant annet tatt laser rundt munn og under øynene, der rynkene var mange og dype. Det er dramatisk, men også kinn, panne, nese og resten har nå fått sitt pass påskrevet, og der er det bare kremer, serumer, Dermapen og mesoterapi med ulike serumer som har fått rule. Her er beviset:

Ny ansiktsanalyse mai 2019, ett år etter, hos Oslo Hudpleieklinikk på Majorstua i Oslo
Relativt stor forbedring på pigmentflekker og rynker spesielt! Andre områder er blitt noe verre, som rødhet og hudkonsistens…Men dette er ting jeg ikke legger merke til.
For ett år siden så jeg slik ut rundt påsketider (solbrun)

DETTE GJØR JEG FOR Å HOLDE HUDEN UNG

Jeg har skrevet om mitt hudpleieregime før, men her er en kjapp oppsummering av hva jeg TROR er årsaken til at jeg har så flott hud nå:

 • Veldig sunt kosthold med totalt fravær av brus, juice, smågodt, fast-food og salt ferdigmat og snacks.
 • Minst 10 om dagen av frukt og grønt
 • Økt mengde fullverdige proteiner i kosten (1,5 g/kg kroppsvekt)
 • Mye utholdenhetstrening utendørs som øker blodsirkulasjonen i hele kroppen og får meg til å svette skikkelig ut.
 • Soler meg minst mulig og bruker konsekvent solfaktor, helst 50 i ansiktet
 • Er svært nøye med å rense huden morgen og kveld.
 • Bruker glyserol-pads hver morgen
 • Har perioder (høst og vinter) med sterk retinol
 • Bruker gode serumer hver morgen Enten Obagi Daily Defence eller som nå: Biotherm LIFE PLANKTON ELIXIR
 • Prøver å sove nok, på silkepute, rundt 8 timer hver natt
 • Bor i frisk luft på landet utenfor forurensede områder
 • Røyker overhodet ikke
Nok søvn er svært viktig. Stress og lite søvn ser jeg tydelig i ansiktet. Her sover jeg på SILKEPUTE som skal være fin mot huden. Bomull samler mye bakterier som irriterer huden og gir ugunstig friksjon mot håret.

HAR STARTET TEST AV KOLLAGENPULVER

Det har vært massiv markedsføring av kollagentilskudd i det siste, og jeg ble så nysgjerrig at jeg tok kontakt med Oslo Skin lab som har gitt meg en testperiode på åtte uker. Det var årsaken til at jeg fikk en ansiktsanalyse nå, for å ha noe å måle etter når perioden er over.

Siden huden min allerede er så fin i ansiktet, er jeg mest opptatt av hvordan dette kan virke på resten av kroppen! Vil gjerne få tykkere og strammere hud på alt fra legger til overarmer og mage, så her er det bare å kjøre på, for kollagen er et helt ufarlig tilskudd, så lenge man spiser normalt sunt ellers.

Hver morgen drikker jeg pulveret oppløst i et glass kaldt vann. Det smaker ingenting så du kan ha det i teen eller kaffen også.

DU FÅR STOR RABATT VED Å BESTILLE HER:

Vil du også prøve? Her kan du bestille pulveret, og fortell meg om hvordan det gikk etterpå. Vi er alle ulike og reagerer delvis ulikt på alt vi inntar fra mat til alkohol og røyk.

Du får 50% rabatt på første pakke med The Solution, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene om man tegner medlemskap.

Pakken kommer direkte i postkassen og det er ingen bindingstid

Nå er jeg spent på effekten, og neste gang jeg skriver om dette gir jeg mer fyldig rapport om hva og hvorfor kollagen virker eller ikke.