Beste hudpleie for aldrende hud

Beste hudpleie for aldrende hud
BIOTHERM Blue Therapy Amber natt- og dagkrem sammen med serumet Life Plankton Elixir er min daglige skjønnhetskur. I LOVE IT!

Reklame: Om det er best for deg vet jeg jo ikke, men for meg har disse kremene vært helt fantastiske for glød og spenst. Her er beviset.

REKLAME: Ja, jeg har fått produktene til uttesting, men det føles og sees at det handler om gode virkestoffer og kvalitet. Se beviset selv nederst i bloggposten.

Ny genser fra min nye favorittbutikk: Manillusion på Grünerløkka. For damer som elsker formene sine! Ble inspirert av reklamefargen 😉

Siden jeg begynte å blogge om helse og skjønnhet har læringskurven vært bratt. Første bud er å se på konsentrasjonen av virkestoffer. Deretter scanne huden for å se om det jeg føler ikke bare er ønsketenkning, men beviselig sant.

HUDEN ER MYE YNGRE

Sunt kosthold, nok søvn og god hudpleie skal til for å holde hud og hår vitalt.

Og, jeg må ærlig innrømme at mens mange rundt meg snakker om å “eldes med verdighet” (hvilket betyr å bare la det skure og gå på naturens egne premisser), så tar jeg imot den hjelpen jeg kan få. Det er digg å høre at folk tror jeg ser minst fem, ofte ti år, yngre enn jeg er! Rekk opp hånden de som innerst inne ikke vil det. I rest my case.

Jeg elsker å være ute i barsk natur, og da må jeg være ekstra flink til å beskytte og pleie huden. (Fra Prestholtskaret på Geilo i høst)

Selvsagt skal vi bære vår alder med stolthet. Men, mitt motto er “bli den beste utgaven av deg selv”.

SLIK TESTET JEG HUDEN

Kajsa fra L’Oreal tilbyr BIOTHERM Skin Scan på Steen & Strøm. Her kan du selv bestille time gratis for å teste huden. Da kan du lettere få skreddersydd hudpleie til din hud. Kjempetilbud!
Jeg sliter med tørr hud. Det er medfødt hva slags type hud vi har. Den kan ikke endres, men hudtilstanden kan vi gjøre noe med.
Hunden forandrer seg med alder og årstider, kosthold og søvnmønster. Alt det kan du gjøre noe med. Kremer og serumer gir litt ekstra hjelp i riktig retning ved å BESKYTTE, PLEIE OG NÆRE.
Her ser vi hvordan huden statistisk sett eldes.

KONKURRANSE!

Jeg gir bort et sett natt- og dagrem fra BIOTHERM Blue Therapy Amber Algae Revitalize til to heldige vinnere. Verdi: Ca. 1325,- kr.

Dette må du gjøre: Følg meg på Instagram #SUPERMYGG1

Om få dager poster jeg et bilde av megselv med krukkene, og du må følge instruksjonene under bildet.