Voksen på VIXEN awards

Voksen på VIXEN awards
Inngangspartiet var som å gå kanossagang i blitzregn. Bare å kaste alt av hemninger i døren!

Jeg ble nominert som Norges beste trenings- og helseblogger, og det var faktisk litt stas. Ikke minst gøy å mingle på fest i høye hæler med “influensere” som mange elsker å hate 😉

Jeg startet denne torsdagen i forrige uke med å gå på ski, som vanlig. Livet er best når det er kontrastfylt, tenker jeg. Ikke minst gir det fine roser i kinnene, som ville stå bra til mitt lekre antrekk.
aktiv over 50 lingjærde
Ladet opp til party på min måte jeg.

Jeg kledde meg til glamparty fra topp til tå slik jeg liker det best; Litt vintage, litt retro, litt lånt, litt gammelt, litt lagersalg, mye glam og bittelitt fornuft.

Fashion fra FJONG

Jeg allierte meg med min medblogger på #INFLUENS Fineforforty.no, som stilte i blå tyll, knallgul veske og lekre øreheng fra Cecilie Melli.

Jeg har personlig kåret henne til min favoritt fashionblogger, så les og nyt Hild’s fantastiske farge- og formsans her: VIXEN for voksne

Hild stilte som en vinterfe!
Jeg stilte som frynsete gullklump. Kjole fra FJONG (en ukjent designer), sko: Jimmy Choo, strømper fra innerst i skuffen. Sportsklokke: Michael Kors. Øredobber: Glitter

Kjolen min har jeg leid hos FJONG.co som rett og slett er en kjolehimmel på Skillebekk i Oslo. Der henger det superlekre kjoler på rekke og rad – bare å forsyne seg! Du leier for fire dager eller mer, og prisen på rundt 450-500 kr inkluderer rens. For hvor ofte bruker du en glitrende cocktailkjole, eller en lang gallasak? Om jeg hadde kjøpt en sånn kjole ville den kostet mange tusen, og gitt meg dårlig samvittighet for at den ikke ble luftet nok. Dessuten liker jeg idéen om gjenbruk. For å spare miljøet også, ikke bare lommeboken.

Palmehaven aktiv over 50
Palmehagen kledde oss til vors synes vi. Nash bak disken har Oslos kuleste bart. Glemte å ta foto, så dere får stikke innom å se selv 😉

Vi møttes til vors i baren på Palmehaven til Grand Hotel, der bartenderen Nash var slik bartendere skal være; storsjarmør og serviceminded. Vi begynte famlende å spørre etter cava eller noe, og endte opp med rause glass Bollinger champagne 🙂 Jeg elsker enhver anledning som gir grunn til å drikke gode bobler!

Og festen ble holdt like ved, på Hotel Christiania Teater, der kun semifinalister og finalister i VIXEN Influencer Awards var invitert, sammen med pressekorps og sponsorer. Hild og jeg spilte rollen vår 110 prosent vi!

aktiv over 50 elizabeth lingjærde
Synd jeg ikke vant, for jeg har alltid hatt lyst å holde en sånn Oscar-ish takketale 😉
Selfie, selfie! Hild og jeg hadde det gøy!

Hemninger, forbehold og sjenanse kommer man ingen vei med i denne bransjen. Vi poserte som Hollywoodstjerner i blitzregnet, minglet med gjengen av paljettglitrende, botoxinjiserte duck-lips, skyhøye hæler (der var jeg helt innafor i mine Jimmy Choo) og lag på lag med sminke som fikk meg til å føle meg som en nyutsprunget rose fra marka, i min lett mineralpudrede og gullglitrende make-up.

Les om festen og se bilder fra den røde løperen her: VIXEN Influencer Awards

Jeg fikk snakket med Tore Pettersen, Ingeborg Heldal, Vita & Wanda, Noman Mubashir, Yummy Mummy, Gisella Francisca og mange flere. Vi kunne betro hverandre om misunnelse, nett-trolling, PR-triks og fashionfunn. Så lærte jeg at man bare kan slenge ut slengkyss med et – Elsker deg, i hytt og pine.

Livet er av og til et morsomt teaterstykke. Jeg koser med et tre utenfor Nationaltheatret på vei hjem.

Det er så deilig å mingle med noen som er enda mer selfie-fokuserte og klikkbaits-erfarne enn meg selv. Som gladelig bruser med fjær i denne andedammen av selvutnevnte påfugler med livets rett og røst til å påvirke dere med våre selverklærte ekspertiseområder. Vi er oss selv og digger det! Og vi digger enda mer at dere digger oss 😉

Sjal: Hjemmestrikk i silke/ull/lin. Støvletter: Eldgamle NorthFace. Kåpe: Vintage Max Mara

Gleder meg til neste år, om jeg kan gjenta en 180 graders sving fra hvite løyper til rød løper. For jeg var den eneste nominerte treningsbloggeren som ikke bare har rundet 50, men naturen rund baut, året rundt.

Blitzregn, glitter og glam, eller blåtimen? Ja takk begge deler.