Vinter fashion for sporty damer

I vintage Descentejakke med swaroskikrystaller, Persol solbriller, Johaug tights, Moonboots, Ortovox ullskjorte og Davoskjelke. Utenfor retroklassiske Hotel Schatzalp i Davos, Sveits.

Jeg er skapfashionista. Spesielt nå som jeg flyr rundt i de samme treningsklærne hele tiden. Det aller beste jeg vet, er vinterklær. Skifashion er det råeste.

Retro fra 70-tallet er dødskult! Alle vi som er født på 60-tallet digger jo dette. Fra amerikanske Perfect Moments
Litt indianerinspirert passer alle oss som beundret Månestråle og Sølvpilen. Frynser, sauepels og aztekermønstre i naturfarger er tøft. Og klassisk faktisk. Ralph Lauren

Det beste med ski- og vinterklær er at de er gjennomsyret av funksjonalitet, og god design handler om nettopp det. Kun de beste materialer for ikke å fryse ihjel. Når det er sagt, så er det ekstremt viktig, synes jeg, at klærne står i stil med bruken.

Å fly rundt i gondoler og på after-ski iført eksklusive klær som åpenbart er ment for show off, når man ikke er spesielt god på ski, er bare dumt…harry.

Dale er med på trenden. Rødt, hvitt & blått, klassiske mønstre og flott passform. I LOVE

Derfor har jeg et litt ambivalent forhold til vinterfashion… Cluet er å ta elementer fra det råeste, og blande det med gamle plagg som åpenbart er slitt av rå, heftig, årelang bruk i heftig klima, ville nedfarter og turer.

Supermygg i farta på randonee i Davos
Olivia Palermo er helt rå. Moonboots er kommet for å bli, og hun rocker med neonfarget og dødskul fuskepels.

Hadde jeg vært millionær hadde jeg kjøpt alle disse plaggene, og brukt månedsvis på å stå så mye på ski, at det synes. På en eller annen måte.

Enjoy!

Blånyanser i striper, vest og metallic tights…yeah!
Litt Edelweiss, sort og hvitt er klassisk kombo. Her i svindyr kvalitet fra Alp-N-Rock med lekre synlige sømmer og høy hals.
Gensere kan være mye. Jeg elsker få farger, klassiske mønstre og store kontraster på ny måte. Som her. Strikk i vei!
Vi snakker heavy boots og Chanel-ish jakke. Elsker denne looken, som jeg kopierer ofte, med mine Balmain skinnbukser og vintage jakke + boots fra Sand.
Gudrun & Gudrun fra Færøyene lager de fineste genserne i stram modell med løs strikk, naturfarger og helt særegen, unik Gudrundesign. Laget av folk som KAN ull og vær.
Følg meg på Instagram @Supermygg1