Supermyggs tips til julegaver med mening og verdi

Supermyggs tips til julegaver  med mening og verdi
Ho Ho! jeg leker Julenisse på Gardermoen. Venter på at ideene skal komme flygende og virusene dra til månen.

Jeg synes ofte det er vanskelig å finne på noe, siden de fleste har “alt”. I år har jeg hatt tid til å fintenke, og kommet på noen knallfine gavetips de fleste vil bli veldig glade for. Dette er gaver med spesiell verdi og mening.

1: GEIT ELLER MYGGNETTING ANYONE?

Å kunne gjøre andre glade, det er den beste gave!

Siden jeg i årevis har støttet en rekke veldedige organisasjoner, er jeg mest glad for å få alt fra geiter til myggnetting som en symbolsk gave. Min yngste sønn gir meg dette hvert år, og må selv finne ut hva han synes er best. Jeg blir like rørt hver jul!
Her er lenker til noen gode eksempler:

Flyktningehjelpen

Kirken Nødhjelp

Redd Barna

SOS Barnebyer (selger også fine gaver)

2: DET BESTE FRA JULEKJØKKENET DITT

Fyll et pent glass med gode dadler, dryss over lakrispulver. Rist. Ferdig! Sykt godt og meget bra og sunn energy bar.
Tørket frukt og bær kan spises som de er, eller i havregrøten. Superenkelt å lage. Skjær tynne skiver, legg på bakepapir å la tørke i varmluftsovn i tre timer på 60C, eller én time på 80C. Du kan bruke grønnsaker også. Søtpotet, rødbet og andre beter er knallgodt. Evt. kan du drysse på salt eller kanel, ettersom hva du tørker og liker.

Her er det uendelige muligheter. Å gi og få noe som det ligger tid og personlig omtanke bak er vakkert. Pakk det pent inn i gamle glass med pynt av bånd og granbar, så gjør det susen. Det bør være noe med lang holdbarhet og mye smak.

EKSEMPLER: Egenslynget honning, spennende julekaker, müsliblanding, kryddermiks, urtete, knekkebrød, tørket sopp, tørkede epleskiver (eller annen frukt eller bær), kaffekrydder (tenk cappuccinopulver), biscotti, grissini, eplemos, chutneys, marsipankuler med moccabønner, lakrisdadler, knallgode pepperkaker, osv. Klikk på lenkene til mine beste oppskrifter på GULLIMUNN.com

3: BRIGHT PRODUCTS – solcelledrevne lamper med ladere

Jeg er stolt ambassadør for Bright Products. Like bra i telt, båt og hytter som i flyktningeleire. Lyser og lader på solceller.
Kommer i fine farger, og har multifunksjonelle bruksområder. Perfekt for alle med hytter, båt eller telt.

Disse lampene er laget for utviklingsland primært, men også for friluftsfolk. Et genialt produkt med mange bruksmåter. Vi har flere på hytta og i båten. Gir godt lys og lades enkelt. Den flate er super til å henge på sekken når du er på tur. Vel fremme henger du den i toppen av teltet, og kan regulere lysstyrken fra romantisk til praktisk. På toppen av det hele kan den lade mobilen opptil 60%. Du får dem hos BRIGHT PRODUCTS

4: EKSKLUSIVE TRENINGSSTRIKKER

For super hjemmetrening

“Alle” jenter vil ha sprettrumpe for tiden. Men, rumpemusklene er ekstremt viktige, så det er jo bra. Den eneste sunne måten å få det på er å spise nok (spesielt protein og karbo) pluss trene rumpa riktig. Det gjør du enklest og best hjemme med mini bands, som ofte kommer i litt kjip plast som ryker etter en viss tid, og fort krøller seg under økta. Disse fra Norgesbeast er i bred tekstil og sklir derfor ikke. Dessuten er de stramme nok til å gi musklene value for money. De er dyre, men sprettrumpe får du ikke helt gratis. Verdt det!

5: HUDPLEIE MED DEILIGE MASKER

Laget i Norge med råvarer fra fjern og nær (Telemark)

Det er få ting som kan måle seg med ansiktsmasker i vintertørr luft, når huden tørker inn som en rynkete rosin. Jeg elsker disse norskproduserte fra Nordic Treat, som kommer i pakninger for både ansikt, øyne og bryst. Gir masse fukt og glød. Ekstra lekkert at de har så fin design i gull og sort. Perfekt venninnegave!

6: FERRARI I JULEPAKKE eller INNIGO – EDRU KYSS FRA HARDANGER

Italiensk eleganse

Ikke bilen altså, men boblene. Jeg er meget kresen på vin og bobler, og vil mye heller ha Ferrari eller crémant enn annen musserende. Det sier jeg selv om jeg fikk en flaske gratis for å reklamere for den. Champis er selvsagt noe av det beste, men koster skjorta. Ferrari er meget høy champagnekvalitet til en brøkdel av prisen. Iår har de dessuten en lekker julevariant. Italienere bare ruler på design og smak. Ferrari går til ALT og passer alle, med unntak av avholdsfolk. Fås på polet. (Les alt du trenger å vite om bobler her!)

Et kyss fra Hardanger

Dem gir du knallgode cidere eller most fra for eksempel Innigo, som er små produsenter med skyhøy kvalitet og smak fra Hardanger.

7: ELVIE PELVIS TRAINER

Gull verdt for bekkenbunnen. Og rålekker diskret.

Den har vunnet internasjonale priser for design, og da snakker vi ikke bare om det lekre utseendet, men funksjonaliteten. Denne lekre dingsen i myk silikon dytter du inn i skjeden, helst daglig, der den kobles via Bluetooth til en app. Så er det igang med ulike knipeøvelser. Superlett og gøy! Gi dette til kvinner du er glad i. Det handler ikke bare om å stramme opp for bedre sex, men sterkere bekkenmuskulatur, som betyr mye for underlivshelse generelt. For alle som har født, eller er i ferd med å bikke en viss alder. Du kjøper den hos Cecilie Kjenslie her.

8: DOORGYM

Just do it

Jeg er megafan av push-ups og pull-ups. Sistnevnte er et slit å få til, men gudhjelpe så bra for rygg og armer! Som personlig trener kan jeg på det sterkeste anbefale dem i din ukentlige treningsplan. (Pull-ups med assistanse eller strikk for utrente) Det vil alle PTer applaudere. Doorgym fra treningspartner fester du til dørkarmen eller legger på gulvet. Du kan trene med ulike grep, hvilket du bør. Gi den til alle som ønsker seg lekker overkropp til sommeren. Importert av Treningspartner fra Abilica.

9: BRUN UTEN SOL

Litt glød av Syden, hver morgen

For bleikansikter som trenger litt farge for å få den Sydengløden vi ikke kunne få i sommer. Lancôme sin Flash Bronzer bruker jeg hver morgen i ansiktet (et par dråper), og på armer og legger når jeg skal ha på kjoler som viser hud. Effekten er gylden og naturlig. Pluss for god lukt. Dette er verdens enkleste, raskeste og beste tips til å se freshere ut på noen få minutter.

10: GALVANISK SPA TIL HJEMMEBRUK – Aerobics for huden

Foryngelsesmaskinen

Hver uke bruker jeg dette for å gi ansiktshuden en mild massasje, samtidig som jeg ved hjelp av galvanisk strøm dytter ned virkestoffer fra age-loc kapslene ned i de dypere hudlagene, der de faktisk virker. Helt ufarlig og meget behagelig. Metallhodet du ser her er til ansiktet, men det følger med ulike hoder til ulike deler av kroppen, som slapp magehud. Du får disse vidundergreiene, som holder deg eller din utvalgte kvinne evig ung 😉 på min nettside her: NuSkin Beauty by Supermygg

11: RETRO OG VINTAGE KLÆR OG UTSTYR – la dem vandre videre

Jakke og silkebluse: Whiite Bukse: True Religion Belte: YSL Sko: Jimmy Choo (fra lagersalg). Takk til min kjære svigerinne!
Jeans: Rag&Bone Hettejakke: Juicy Couture

Jeg har nylig arvet en diger haug med klær fra min kjære svigerinne, som skal flytte. Hun har ikke bare kjempegod smak, men kjøper kvalitetsklær med snitt og materialer som varer evig. Flaks at jeg glir rett inn i klærne hennes! Nå må jeg bare begynne som fashionista snart 🙂 Det er mye bedre å gi bort fine, klassiske plagg enn å kjøpe nytt som gaver. Gå på skattejakt i eget skap eller på Fretex f.eks. For meg er det en like stor glede å få brukt tøy som nytt, fordi tanken er like god og attpåtil bærekraftig. Hvis størrelsene er for små eller store kan du legge ved gavekort til en systue som fikser det.

12: VARMEPOSE TIL MOBILEN

Smart for smarte mobilbrukere

Denne mini dunposen kjøpte jeg på apoteket ifjor, og den er blitt uunnværlig på alle mine våte og kalde turer. Dem er det mange av. Sy den gjerne selv og husk den praktiske karabinkroken og snor til å lukke åpningen.

13: LEGG- OG HÅNDVARMERE

Uunnværlig for friluftsfolk. Lett å strikke selv er de også

I den fineste alpakka fra Peru fant jeg disse på en messe ifjor. Strikk selv eller kjøp fra noen som importerer fra Andesfjellene. For oss frysepinner er disse småplaggene geniale. Tar minimal plass og vekt. De er alltid på meg eller med meg i selv den minste rumpetasken.

14: ONLINE TRENING MED SUPERMYGG!

For noen ekstra gode leveår

Beskjedent nok foreslår jeg meg selv til slutt. Lag et morsomt gavekort, eller få meg til å gjøre det. Send meg en melding, så fikser vi en avtale som gjør mottakeren til en sprek, sunn og smidig super-seg i løpet 3 mnd eller mer. Klikk på SUPERMYGG.com

TAKK TIL MINE GODE SAMARBEIDSPARTNERE FOR PRODUKTER 2020:

L´Óreal Norge, NuSkin, Treningspartner, Nordic Treats, Moestue Grape Selections, NorgesBeast, C-punktet v/Cecilie Kjenslie.

GOD JUL!