Super yummy sommer smoothie!

Super yummy sommer smoothie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATropisk, fluffy søt og frisk. Få kalorier, mye smak!

Jeg tar ofte rester av frukt og grønnsaker i smoothiene mine, og lager dem alltid i blenderen. Da får jeg med alle fibrene så de blir både mer mettende og sunnere! Noen ganger bommer jeg, og smoothien smaker gress, surt eller bare rart. Jeg drikker dem opp for det altså. Matsvinn er ikke bra!

Dette ble en høydare, så jeg forter meg å skrive ned alle ingrediensene før jeg glemmer det. Ved siden av kokosvann er vannmelon en av mine favorittingredienser i en smoothie. Av og til blenderen jeg bare vannmelon. Supergodt!

OPPSKRIFT 2 STORE GLASS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 1/4 liten vannmelon
  • 1 liten mango
  • 1/2 frossen banan
  • 1 medium gulrot
  • ca 2 dl skummet melk
  • 1/4 fersk ananas

Alt kuttes i store biter og has i blenderen. Kjør på høy hastighet en god stund, til den er fluffy. Fargen blir nydelig lys aprikos.

Enjoy!