Sommertrening på svaberg

Sommertrening på svaberg

20180707_110343Sol sommer og sjø er deilig. Jeg bruker mest mulig tid ute, og leker meg sterkere og smidigere. Gjør det samme da vel! Her er noen fine øvelser for bikinikroppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker rullesteiner som vekter, og kombinerer flere øvelser. Som her med med armøvelser som også styrker bysten, sammen med mageøvelser. Husk å trekke navlen inn mot ryggsøylen og naturlig svai i ryggen.

Variasjon er tingen, og kan du kombinere med flott natur har du en vinnerkombo som heter motiverende inspirasjon. Ta så mange repetisjoner du orker for best resultat. Siden jeg er råsterk (he he), så tar jeg bare noen få reps av hver øvelse her, så du ikke skal kjede deg i 30 min.

20-30 min er det jeg bruker nesten daglig på ulike styrketreninger. Armer og mage er hovedprioritet, siden jeg løper, jogger, sykler, går og står på ski så beina får sitt ellers.

Nå har jeg endelig lært å redigere videoer, så nå blir det action fremover! Her er min aller første edit. Enjoy!

Her er noen av øvelsene jeg anbefaler på det sterkeste for deg som er på min alder (altfor nærme 60…fyttikatta!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg passer hund denne helgen, og vi koste oss sammen! Her gjør jeg hoftestrekk. Hold til det svir for sprettrumpe.

Det er ikke det at jeg ikke liker meg selv på dette stedet i livet, tvert imot! Jeg har det bedre enn noensinne, det er bare tallet jeg ikke liker, for det minner meg om noe gammalt jeg ikke kjenner meg hjemme i. Husk det, at selv nittiåringer kan være tenåringer inni seg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch med russisk twist er bra for midjen, men hardt på stein…

Bruk den naturen du har rundt deg, og ha det gøy! Ta noen boosting selfies da vel! Du er flottere enn du tror 😉

20180707_110318

Sol, sommer og svaberg er det deiligste jeg vet NÅ!