Rynkebehandling med galvanisk spa

Rynkebehandling med galvanisk spa
Ikke lett å se, men dette er 10 minutter etter første behandling

Reklame: Det er ikke lett å finne frem i jungelen av hudpleie. Ofte virker det for godt til å være sant. Da kan det gjøre mer skade enn nytte. Galvanisk strøm er helt ufarlig, og har fått mye god omtale.

Pleie for voksen hud

Da Michelle ringte meg for å fortelle meg om Galvanisk Spa takket jeg ja til å ta en kaffe. En venninne med superfin hud i en alder av 60+ har holdt på med dette i årevis på en hudpleiesalong, og derfor var jeg ivrig etter å prøve selv.

Instruksjonsvideo fra NuSkin

I løpet av kaffen ble jeg overbevist om at dette var verdt å prøve. Michelle inviterte meg hjem til seg for å gjøre en behandling, og nå sitter jeg her med et lånt apparat for å prøve ut dette på egen hånd også, frem til nyttår. Fem minutter én til to ganger i uken.

Ideen er at apparatet fører negative og positive elektroner ned i huden. Sammen med ulike virkestoffer skal dette gi huden pleie som virker mot for tidlig aldring. Både på grunn av den fysiske stimuleringen, og at den galvaniske strømmen “dytter” pleiende stoffer ned i de dype hudlagene, der de trengs.

Galvanisk strøm med Galvanisk element er en type batteri der kjemisk energi omsettes til elektrisitet. Det består av to elektroder som er senket ned i en elektrolytt. Den positivt ladde elektroden kalles anode, og den negativt ladde kalles katode. Elektrodene er forbundet med en leder som det kan gå strøm gjennom. (Kilde: Store Norske Leksikon)

Aerobics for huden

Michelles apparat er fra NuSkin, som i årevis har drevet nettverksalg av ulike skjønnhetsprodukter. De har rykte på seg for å være ganske seriøse, men når det er sagt er jeg overhodet ikke interessert i å drive salg. Funker dette kan jeg få en slags avtale om noe godtgjørelse for markedsføring, men salg orker jeg ikke holde på med. Har mer enn nok med jobben som PT ++.

Strømmen er svak, men den skal ifølge reklamen øke blodsirkulasjonen for å tone opp huden, stimulere til økt blodsirkulasjon og booste prosesser som holder elastin og kollagen igang. En del av behandlingen er serumet som man kjøper ved siden av. MEN, du kan bruke apparatet med andre produkter, som da tilføres ETTER behandlingen.

  • Dette er som å trene. En aerobic for huden, pluss næring dypt ned i hudlag hvor du ikke kan nå uten teknologien, sier hun.
Her er apparatet sammen med ulike kremer og en silikonpad. Hun selger også en elektronisk silikonbørste som er super til å rense huden med. Da slipper du alt av rensekremer og slikt.

Så da vet du hvor jeg står i dette. Min interesse er primært å finne noe som holder huden min stram, elastisk og rynkefri så lenge som mulig. Hvis det kan gjøres på en behagelig og risikofri måte fem minutter i uken er jeg happy! Og som alltid liker jeg å dele min kunnskap og erfaring.

Poster mer med bilder osv når jeg har prøvd dette noen ganger.

1.desember! Jeg er desemberbarn, med typisk nordisk hud som fort blir tørr, rynkete og dratt i tørr og kald vinterluft. Da er det ekstra viktig å passe på huden.