Øyenbryn og vipper er detaljer som forynger deg

Øyenbryn og vipper er detaljer som forynger deg

Wax-on wax-off bryn threading

Threading er supereffektivt for å fjerne ansiktshår presist og effektivt.

Jeg brydde meg lite om vipper og bryn, før jeg oppdaget at hår faller av der vi vil ha det, og vokser der vi ikke vil ha det, etter en viss alder. Naturen har dårlig humor! 

Lange fjoner over overleppa og i nesa. Noen får bart og kinnskjegg. Brynene derimot, de blir tynnere og tynnere, og øyevippene detter av, sammen med hårmanken. Ungdom og hår hører sammen, så dette er detaljer som teller for oss som vil holde oss unge lenge!

Eller i hvert fall se sånn ut. Derfor fikk jeg en voksende interesse for de to strekene over øynene, og oppdaget at her er det mye moro.

Øyenbryn er ansiktets poet. De har jobben som mimikkens apostrofer.

Vippene er der for å være øynenes vindusviskere, men også flørtere. Skal vi ikke unne oss å blafre med øyevippene også på gamlehjemmet dere?

Men der ser du inn i speilet på de sørgelige restene av hår, eller en vill busk som går amok, uten at du er med på leken. Hva skal vi med nesehår UTENFOR nesa liksom. Eller øyenbrynsbusker som bare ser ville ut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tittentei-øyenbryn og veldig blonde vipper, før Noshan har tryllet med meg.

GROOMING DUBAI STYLE

Som ekte blondine er jeg velsignet med lite og nesten usynlig kroppshår, stort sett, men da jeg bodde i Dubai var “grooming” en nødvendig kulturell greie. Jeg hadde derfor klippekort på Tips & Toes for å gli inn blant arabiske og indiske skjønnheter. Mørke jenter fra den delen av verden sliter ofte med sterk hårvekst, og derfor er de eksperter på alt som har med hårfjerning å gjøre. Det er en eldgammel indisk spesialitet å bruke sytråd for å røske ut faenskapen. Threading heter det. Fascinerende teknikk og meget effektivt. Jeg hylte som en gris de første gangene, men nå er jeg vant til det.

Jeg har funnet en kjede i Oslo som er en bra erstatning for mitt kjære Tips & Toes i Dubai, De heter Wax On – Wax Off.  De har flere filialer, og jeg bruker dem til diverse voksing, men også til å farge og forme bryn og vipper.

2018-05-03 at 14-39-54

Her er mitt funn av en brynstylist, og hun er selvsagt pakistansk ekspert (takk og lov for innvandring!) Noshan heter hun, og ved siden av å style som en gudinne, er hun et oppkomme av gode skjønnhetstips når skravla går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først farger hun vippene, og siden brynene. Regn en halvtime til hele seansen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det gjør litt vondt, men det er det verdt!

Brynstyling aktiv over 50

Hun renser, farger, threader, former og klipper. Dette er kunst 🙂

Her er gårsdagens resultat, og jeg er megafornøyd for å slippe mascara og brynpenn før jeg skal til Rivieraen på jentetur. Neste post blir derfra! Gleder meg masse!

aktiv over 50

Den fine kjolen er fra Tho Design

Det eneste av sminke jeg bruker på disse bildene er en kirsebærrød flytende leppetint fra Benefit. Ellers er jeg også blitt flink til å bruke vippetangen også. Hvis du bruker mascara må du bruke den FØR du farger vippene. Visste du det?

2018-08-29 at 17-58-45

Serumet heter LashAddict, og det har jeg brukt på både vipper og bryn med godt resultat! Du får LashAddict hos Clinique Madeleine blant annet.

AktivOver50.no

Gleder meg til jentetur!