Online PT gjør det lettere å få resultater av trening og kosthold

Online PT gjør det lettere å få resultater av trening og kosthold

Siden treningssentrene ble stengt, har jeg etablert en ny tjeneste via en app. Appen heter Zenfit, og gir deg ukentlige treningsøkter og menyer. Som å ha en PT og kostholdsveileder i lomma 🙂

Det er i hovedsak to grunner til at mange ikke lykkes med å trene og spise sunt for å nå målene sine; Mangel på selvdisiplin og manglende kunnskap om hvordan.

Uten nok kunnskap får man ikke mestringsfølelsen som gjør at man trives og lykkes på veien. Derfor er en coach/trener gull verdt.

DEN VANSKELIGE SELVDISIPLINEN

Det som skiller toppidrettsutøvere fra oss andre, er en helt formidabel evne til selvdisiplin. Du behøver ikke ha talent for å lykkes i noe, bare evnen til å ikke gi deg i motbakkene.

Men, hvem orker et liv i evig jag etter et fjernt mål? Jeg er livsnyter, og føler med deg om du tenker at du tross alt skal leve godt.

Jeg er veldig glad i 80/20 regelen. Den gjelder for nesten alt i livet. Å vie seg til noe hundre prosent er sjelden en god idé, enten det gjelder jobb, trening, sunt kosthold eller sofa-sliting. Da brenner du deg fort ut, og mister viktig inspirasjon og glede fra andre områder i livet.

Er du 80 prosent bedagelig og 20 prosent aktiv, så kan det være nok til at du holder helsen god. Eller at du spiser 80 prosent sunt og 20 prosent usunt. Men ikke omvendt…

Trening er gram, kosthold er kilo. Trening er dessuten ferskvare, så det å ikke gi opp er kjempeviktig.

Sett deg tydelige og realistiske mål

Hva skal til for at du vier 20 prosent av tiden din til å gjøre kroppen din frisk, sunn, slank og energisk?

Tenk hva det gir deg tilbake!! Se det for deg. Å lage en tydelig visjon om hvor man er om to, tre eller seks måneder er første steg til å lykkes. Når du kontakter meg via Supermygg.com får du en mail, deretter et spørreskjema du fyller ut så detaljert som mulig. @

Jo mer jeg vet om dine trenings- og kostholdspreferanser og vaner, jo bedre vil jeg kunne skreddersy et opplegg som vil fungere for deg.

Å følge en diett eller en treningsøkt fra YouTube gir sjelden gode resultater. Fordi det skal så mye kunnskap til for å tilpasse andres regimer til din kropp og livsstil. Derfor bruker nesten alle som vil lykkes en personlig trener.

EN TRENER PUSHER OG MOTIVERER DEG NÅR DU TRENGER DET MEST

Ikke alle har tid, råd eller lyst til en PT på et treningssenter. Da er løsningen å skaffe en online-PT. Da får du profesjonell hjelp til å legge opp gode treningsøkter og menyer som gir resultater, hjemme i din egen stue, eller hvor du befinner deg.

Du kan også bruke denne appen til å få økter du kan bruke på treningssenteret ditt.

Vi som er proffe i treningsbransjen sitter på mye kunnskap og erfaring i hvordan ALLE kan oppnå mer enn de tror.

Når du betaler et månedsabonnement med en trener som følger deg opp personlig på appen, vil du bli motivert til å følge planen. Å være alene om slikt er ikke lett for noen, heller ikke for idrettsutøvere! De er jo tett på sine trenere daglig, med god grunn.

Introduksjonstilbud ukemenyer og trening

  • ukentlige treningsøkter 790,- kr/mnd
  • ukentlige menyer 790,-kr/mnd
  • ukentlige menyer + treningsøkter, pakkepris 1490,- kr/mnd
Slik ser velkomsmeldingen ut.
På appen ligger alt du trenger, ferdig oppdatert til enhver tid.
Her er eksempel på en frokostmeny. Du får bilder, oppskrift og oversikt over næringsinnhold

KONTAKT MEG IDAG!

Introduksjonstilbudet er uten bindingstid, og gjelder frem til 1.mai.

Klikk på bildet, så kommer du til denne nettsiden, der du trykker på KONTAKT MEG. Alle de grønne knappene leder til samme sted. Deretter er det bare å sende inn og vente på at jeg tar kontakt.

DINE RESULTATER ER MIN SUKSESS!

Fysisk aktivitet er det aller, aller beste du kan gjøre for å ha energi og glede i hverdagen. Og hvem vil ikke ha det?