Min lørdagsmorgen som voksenblogger

Min lørdagsmorgen som voksenblogger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chiller’n i favorittsarongen.

Jeg er alene hjemme og våknet tidlig. Dagen skal fylles, og valgene er mange! Det er også følelsene akkurat denne dagen. 

07:30 Bestemmer meg for å stå opp, enda det er lørdag og jeg elsker å ligge litt lenge i helgene. Så gjør jeg det mange synes er dumt, men jeg synes er fint. Jeg surfer på mobilen. Først må jeg sjekke Insta, fordi hashtaggene mine rekrutterer internasjonale følgere i løpet av natten, og jeg er spent på hvordan denne plakaten gjør det:

the northern-2

Gøy å være kreativ designer av og til!

Å være blogger er et selvlært yrke, og vi må stadig lære oss nye triks. Som å designe grafiske plakater i Canva, spesielt egnet for å øke trafikken på Pinterest og Insta. Jeg ser at kronprinsen av Dubai er kjempeivrig #faz3, og at to kontoer som påstår de er hans private fortsetter å sende meg meldinger. (Jeg bodde i Dubai noen år). Gudene vet, tror de er falske altså, men den ene chattet jeg mye morsomt med noen dager i sommer. #kyssenfrosk Jeg humrer, og noterer også at jeg har rykket opp til 15. plass på Norges mest leste treningsblogger! Det skyldes en boost jeg har betalt 120,- kr for. Men, det skal noen tusen til før jeg når opp til Funkygine!

Skjermbilde 2018-08-11 kl. 08.07.13.png

Så går jeg inn i min favorittportal, som er den utrolig herlige gjengen medbloggere på #INFLUENS. Vips er jeg på tur til Italia, der Det Vonde Liv skriver glitrende om “En ærlig beretning om Roma” ferien som absolutt ikke ble som de trodde. Jeg tar på meg favorittsarongen min, som har ligget til modning siden den ble kjøpt engros da mannen min og jeg drev som møbelimportører fra Indonesia, og henter meg kaffe. Firmaet vårt het DJAWA, og navnet har jeg beholdt for mitt lille enkeltmannsforetak.

TOMT REIR SYNDROM

Snuser på den solfylte duggvåte morgenen i gresset, før jeg tømmer vaskemaskinen og bretter tøy. Det er vemodig, for yngstemann flyttet til Trondheim i går, der han skal studere de neste fem årene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Venter på studenten 🙂 Hele huset er fylt med leftovers fra DJAWA og vårt liv i Dubai.

Sengen er tom, og rommet hans nesten tømt. Han ringte fra sin nye, digre sofa kjøpt på Finn.no igår, hentet samme kveld som de ankom med flyttelass nr. to. Bestekompisen og han skal bo sammen i en kjempefin leilighet.

Selv om det er vemodig, er det også den største lykke i verden at barna våre klarer seg bra og er lykkelige!

Mannen min er tilfeldigvis i Trondheim på fotballkamp og konsert, så de koser seg vel glugg sammen idag.

Så leser jeg bloggposten til Lappeteppet av Anja Holt, fordi den heter “Tomt reir syndrom” og kjenner meg helt igjen. Så fint å lese gode penner som deler livets små og store begivenheter! Blir varm i hjertet. Den neste jeg leser er Bodil Fuhr, som er barnløs og single, som en påminnelse om at det finnes mye å glede seg over når man har nyvunnet frihet også. Jeg leser “Er det ikke hun Navratilova som sitter der borte?” fra hennes besøk hos sin glamorøse venninne i Paris. Så levende skrevet at jeg føler at jeg er med damene på lunsj.

FACE TIME

08:00 Siden jeg også er skjønnhetsblogger, er jeg veldig nøye på å følge mine hudpleieregimer. Det har jeg alltid vært, med unntak av at nå er jeg i meget proffe hender, og har forbud mot å kline inn alt det mjælet jeg kjøpte før. Noterer meg at jeg må blogge ferdig innlegget om hvordan det går med ansiktet mitt, og finner frem kamera. En ting er sikkert, jeg er megafornøyd! Jeg som før var helt avhengig av foundation for å jevne ut hudtonen pga alle pigmentflekkene, trenger ikke noe særlig sminke lenger. Det eneste jeg behøver er litt farge på bryn og vipper, som er blitt bleket av solen i sommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemmet vårt vitner om at vi har bodd rundt i verden.  Jeg samler blant annet på ikats fra Indonesia. Akvarellen har jeg malt selv. Gardiner fra Designer Guild. Må ha farger rundt meg 🙂

08:20 Skriver litt her, og kjenner at jeg må ut å løpe litt. Gårsdagen ble en innedag, med litt hjemmejobbing og en times økt med styrketrening på stuegulvet. Jeg ga meg ikke før jeg var klissvåt av svette. Deilig å kjenne kroppen bare MÅ ha det. Jeg fikk ikke på den avanserte flatskjerm-TVn…(Hallo, noen som kjenner seg igjen? IT-og gadgetsjefen Ludvig er jo nå ute av rekkevidde…) Lengter tilbake til de dagene vi bare trykket på en knapp og valgte én av fem kanaler, som alle så på samtidig. #Festusgenerasjonen.

TANKER OM EPLER, REKER OG SNAPCHAT

Ser at eplene har falt ute, og at jeg må plukke dem før småkrypene tar dem. Skal lage deilig eplemos, som erstatning for alle blåbærene jeg ikke får plukket, fordi tørken har gjort dem til noen puslete rosiner. Jeg er jo matblogger også 😉 Har du epler selv kan du lese mine smakfulle tips her. (Klikk på bildet)

2016-09-10-at-15-48-37

På Facebook leser jeg at Yngve Ekern mener store frosne Grønlandsreker er bedre enn de gummismå ferske, og jeg er hjertens enig. Så ser jeg noen stygge kommentarer til et innlegg Inga har skrevet, og siden hun er en av de mest intelligente og talentfulle  journalistene jeg vet om, må jeg like hennes gode pareringer tilbake. Vi må heie på de vi liker! Hun har fått en fast spalte som heter “Penn med pepper” i Nettavisen, så følg henne der.

Min største fan heter Vigdis. Hun har blitt Snap-dronning, og snapper med tegneseriestemme, alveglans, kaninører og annet herlig jentetull at jeg må komme på hytta hennes. I kveld skal jeg sette kursen til Holmsbu og besøke dette fyrverkeriet av en venninne.

Vi skal drikke vin, og jeg må lufte litt frustrasjon da min nye oppdragsgiver synes det er problematisk at jeg poster AktivOver50 innlegg på LinkedIN profilen min. Selv synes jeg det er mest problematisk at de synes det er problematisk, så dette er et problem som må løses på en eller annen måte. Jeg har utrolig flotte kolleger, så dette må gå bra tenker jeg.

2015-05-07 at 07-18-54

Som Duracellkanin starter jeg motoren med havre, blåbær, skummet melk og kanel.

Nå er det tid for å jogge i duggvåt, solfylt skog! Eller spise frokost først? Hmm…valgets kval. Men før jeg får tenkt meg bort skal jeg gjøre de Fem Tibetanske Riter.

HA EN STRÅLENDE HELG FOLKENS!