jeg er blitt ambassadør for MEMENTO U EN APP-REVOLUSJON!

jeg er blitt ambassadør for MEMENTO U  EN APP-REVOLUSJON!

Over 70 prosent av Norges befolkning er helsefarlig inaktive. De kommer seg ikke på et treningsstudio av ulike årsaker. Å trene hjemme eller ute er vel så bra, og denne appen kobler PT’er med kunder der de er.

  • Du vet at du bør gjøre noe, men har ingen å trene med. Eller, dere er flere i nabolaget eller i venneflokken som har snakket om å “gjøre noe”, men hva? Du vet at du liker å gå tur. Kanskje drømmer du om å padle kajakk, lære yoga, løpe intervaller, spise sunnere eller få bedre resultater i Birken – Men hvordan?
  • Du har fått tilgang på et supert treningsrom på jobben, som du vil bruke når det passer deg. Men hvordan bruker du apparatene best?
  • Du har gjort om kjellerstua eller garasjen til et privat treningsrom, med ny tredemølle fra Treningspartner og greier. Så støver det ned, for du var ivrig til å bruke red-coren, manualene, ribbeveggen og mølla til å begynne med, men det dabbet av rundt slutten av februar. Resultatene uteble. Du var usikker på hvordan du trener riktig, best, ofte nok….ja alt det en PT vet, men som du ikke helt fikser.

Å kjøpe medlemskap på et treningssenter tror du ikke på. Det blir for tidkrevende. Dessuten hater du tanken på å møte opp i et rom fullt av kropper som er slankere og sterkere enn deg. Det virker deprimerende å trene ved siden av disse Instagramselfiene…No way!

Du vil se ti år yngre ut, eller bare senke blodtrykket. Du vil bli sexy som nyskilt eller bare sunn nok til å orke mer i hverdagen. Du vil bli supersterk eller bare hive gåstolen.

KOBLER PT MED KUNDE UTENFOR TRENINGSSTUDIOENE

Da har du appen Memento U Du taster inn litt om deg selv. Hva du liker, hvor du bor og sånn. Så dukker jeg opp, eller en annen PT, som matcher dine ønsker. En slags dating-app for trener og kunder altså. Vi møtes kanskje i parken nær deg, eller hjemme hos deg. Blir kjent og finner ut om jeg kan hjelpe deg å nå målet ditt. Å bli kjent betyr at jeg må gjøre en analyse/anamnese av deg, for å se hvordan du spiser, lever og tåler av trening. Først da kan jeg skreddersy et opplegg som gir resultater over tid.

EN GOD PT SER DET BESTE I DEG

Jeg kan hjelpe deg å sette klarere mål. Kanskje vil jeg prøve å justere målet ditt, for når jeg ser en kropp og en person ser jeg bare muligheter, ikke begrensninger. Du kan veie 150 kilo, ha vondter og dårlig erfaring, men jeg ser bare muligheter. Jeg vil være streng og si at “hør på meg, dette fikser vi sammen”. Du er mitt prosjekt om du gir meg tillit. JUST DO IT.

INVESTERING FOR LIVET

Last ned HER

At du laster ned appen og finner din PT der du er, kan være den mest livsforlengende og beste investeringen i livet ditt du noen gang har gjort.

Vi gjør mer enn å trene folk. Vi gir dem flere og BEDRE leveår. Det er det verdt.