Galvanisk strøm for hudpleie som virker mot rynker

Galvanisk strøm for hudpleie som virker mot rynker
Jeg bruker to ulike serum i ansiktet. Førbehandling og selve ageLOC. Apparatet masserer virkestoffene dypt ned i hudlagene.

REKLAME: Dette er spennende! Jeg har nå prøvd dette i fire uker, og ser synlige resultater.

For meg er hudpleie like viktig som tann- og kroppspleie, som trening og kosthold. Helheten er viktig, og det blir en god spiral. Jo mer trent jeg er, jo mer energi får jeg. Jo mer energi jeg får, jo yngre føler jeg meg. Da vil jeg se sånn ut også!

Jeg prøver det meste og ser resultater av noe. Før har jeg blogget om retinol, som må tas med sterke doser for å virke. Men, du flasser og blir rød mellom hver gang.

SERUM MÅ NED I DYPE HUDLAG FOR Å VIRKE

Nå handler det om noe som ikke gir slike bivirkninger. Galvanisk strøm. En svak strøm som sørger for at virkestoffene (serumene) du smører på huden, blir “dyttet” ned i de dypere hudlagene, der de faktisk virker.

Produsenten er NuSkin, som mange av dere kanskje kjenner fra hjemmesalg av ulike helseprodukter. Ikke alt de driver med er OK synes jeg, men dette er lett å tro på. Mekanisk, elektronisk hudpleie.

Som å rense huden med en roterende silikonbørste, istedenfor å kline seg inn med ulike rensekremer. En skånsom og antibakteriell god skrubb altså.

VIRKESTOFFER SOM HUDCELLENE TRENGER

For at hudpleieserumer skal virke må de inneholde riktige virkestoffer, og i store nok doser.

Deretter må du altså sjekke om disse stoffene har en konsistens, eller en behandlingsmetode, som gjør at de kommer gjennom hudens barrierer og ned i de dype lagene, der de trengs.

LES: JEG TESTER MESOTERAPI FOR FYLDIGERE HUD

Serumet som følger med det galvaniske massasjeapparatet heter ageLOC, og påstås å stimulere cellefornyelsen med 85% og kollagenproduksjonen med 150%, Dessuten halvere produksjonen av MMP (Matrix Metallopeptidase – et enzym som bryter ned hudstrukturen) .

SLIK VIRKER DET: (video)

Her er en video som forklarer hvorfor og hvordan det virker.

How ageLOC Galvanic Spa works with ageLOC Facial Gels I Nu Skin Product Broadcast from Michelle on Vimeo.

Resultater? Her er noen bilder, tatt med ulike kameraer, så det blir ikke helt riktig, men

Foto tatt etter første behandling.
Foto tatt idag, etter fjerde behandling med 3 min på hver side.

VIL DU PRØVE?

Ved å klikke på bildet kan du få et veldig bra tilbud på en hel pakke:

ageLOC Galvanic SPA Face Care Essential kit. Den inneholder 1 x ageLOC Galvanic SPA med gels (4 behandlinger) pluss 1 NaPCA Moisture Mist. Normalpris 3632,13 men med rabatt fra meg (følg linken her) så får du 10% rabatt i en avgrenset periode.

Klikk på bildet så kommer du til nettsiden for produktet, med 10 prosent rabatt.

Jeg selger ikke produktene selv, men får provisjon ved å videreformidle via bloggen her og på instagram #supermygg1. Oppgi rabattkode: SUPERMYGG eller klikk på bildet over!

mens jeg sitter her og skriver kjenner jeg en deilig pirrende følelse i huden. Den gløder og kjennes ut som den strammer seg!