Bli sommerskjønn med grønn smoothie

Bli sommerskjønn med grønn smoothie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett glass grønn smoothie daglig kan gjøre underverker for hud, hår og helse. Min super-smoothie er spesielt bra nå på vinteren, og gjør deg klar til badedraktsesongen.

Siden jeg begynte på denne bloggen, for en måned siden, har jeg med stor lyst og iver trent på meg en skulderbetennelse, he he, men også mye flatere mage, et par kilo mindre vekt og enda bedre hud! Det lover jo bra 🙂 HVER dag gjør jeg planken i ulike varianter, i tillegg til flere andre korte, intensive økter. Mest styrketrening på stuegulvet, og langrenn så mye jeg kan, i den flotte haugen med snø som bare fortsetter å lave ned utenfor. Jeg skal dele triksene med dere. Alle sammen!

På vei hjem fra et spennende møte idag, virret jeg innom et par butikker, og kom ut igjen med badedrakt fra “billigkroken” til H&M. De er så smarte at de har flatterende lys inne i prøverommet. Halleluja!  Hvor mange av oss har ikke gått inn i slike prøverom, for bare å gå skrekkslagne og desillusjonerte ut igjen. Halogenlys ovenfra i kritthvite avlukker er rene skrekkkammere! Hver minste lille valk vokser til fjellkjeder med skyggesider som starter fra hårroten og helt ned til knærne. Hudfargen går i sjatteringer fra rekerosa til gusjegrått. Rynker blir til kratere, og føttene ser ut som froskelemmer i slikt lys. Så takk til dere som lyssetter med ømhet og omtanke!

2018-03-06 at 15-04-46 (2)

Badedraktselfie i prøverom. Ekstremsport for 50+-åringer!

Her er min lille nye paradisfugldrakt. Vel hjemme fikk jeg nesten lyst til å prøvebade den i snøen. Vi har to meter utenfor døren…

MEN, som sagt før, trening er gram, kosthold er kilo. Det blir ingen six-pack til sommeren med mindre jeg spiser og drikker riktig. Foreløpig er jeg på 3-pack. Foruten de supergode 7-kaloriers vegetarbollene i ny og ne, Amazone-eliksir og annet snacks, så får jeg i meg masse gode og METTENDE grønnsaker i form av grønne smoothies. De virker svært appetittregulerende, i hvert fall på meg. Prøv da vel! Gjør det til en vane å lage en grønn sunnhetsbombe daglig, og jeg kan nærmest love deg at det vil gi kjempegod og langvarig metthetsfølelse, i tillegg til at du nærmest gløder av sunnhet om noen dager 🙂

 

 

GRØNN GUDINNE

Kombinasjonen av C-vitamin, honning og ingefær er kjent i alt fra indonesisk jamu (folkemedisin) til indisk ajurveda mot infeksjonssykdommer. Jeg har i tillegg lagt til de svært næringsrike råvarene gulrot, fersk spinat og kokosjuice. Finner du ikke kokosjuice der du bor, så kan du bruke vann.

Den smaker like godt som den gjør! Både litt søtt, syrlig, grønt og spicy (fra ingefæren).

Bare det gir deg en følelse av økt velvære!

OPPSKRIFT (to glass)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir den for tykk kan du bare legge til mer vann eller kokosjuice 🙂

  • 1 (rød)appelsin
  • to store never fersk, vasket spinat
  • 1/2 avokado
  • 1 gulrot
  • 1-2 dl kokosjuice
  • 2 ts honning

Alt puttes i blenderen, og kjøres noen få minutter til en drikkbar smoothie. Yummy!

Tips: For å vaske blenderen putter du bare varmt vann og et par dråper oppvaskmiddel i den. Kjører den deretter på full guffe i ti sekunder, og vips ren!

Gled deg til badedraktsesongen!