Bli med til Sardinia på treningsreise i juli!

Bli med til Sardinia på treningsreise i juli!

Vil du være en av 20 damer som ønsker en megaboost til livsstilsendring på denne superlekre italienske øya? Kjent for verdens sunneste kosthold, spektakulære strender og kultur. Bedre motivasjon finner du knapt.

Sardinia er kjent for noen av Europas beste strender med krystallklart vann.

Jomfrureiser har laget turer for damer i mange år, og jeg har deltatt på et par av dem som journalist. En gang på sykkeltur fra øy til øy i Kroatia, og på en superlekker resort i Tyrkia med Kari Jaquesson. 

Det inspirerte meg til å spørre  sjefsjomfru Charlotte om jeg kunne få en egen tur, og hun var ikke vond å be! Ikke bare sitter jeg på masse kunnskap om kosthold for optimal helse og anti-ageing, jeg er dreven i en haug treningsformer (ref. bloggen her). Nå er jeg også under utdannelse som PT hos AFPT, og blir ferdig i juni. (Håper jeg står på eksamen da!) Det bygger på min utdannelse som kostholdsveileder fra Norges Idrettshøgskole.  Jeg vet hva som virker!

La meg inspirere deg!

Vi kommer til å få det gøy, slik bare en haug damer med endorfinkick kan ha det. Hver dag starter vi med tibetansk yoga og pep talk fra meg, med masse knallbra tips til hvordan du får et kosthold som gir deg maks næring med minst kalorier, så du holder deg slank, sunn og sprek herfra til nirvana.

På ettermiddagen kjører vi treningsøkter, som er spesialsydd for å gripe fatt i våre velkjente problemområder, som rumpe, grevinneheng, mage, rygg og slappe lår. 

Og visste du at Sardinia er kjent for å være en del av Blue Zone? En av syv steder på kloden der de lever lengst og sunnest?

LES MER OM TUREN OG FULLT PROGRAM HER

PS: Hotellet er endret, men det blir veldig bra uansett!

Reisen passer for:

Alle som vil feriere på vakre Sardinia, samtidig som du beriker deg selv med nyttige og gode tips og råd. For eksempel: hvordan bremse aldring ved å stramme opp kroppen og holde kiloene unna. Trening skal være en naturlig del av livet, og må derfor være gøy og enkelt å få til i hverdagen. Et sunt kosthold betyr ikke strenge dietter, men middelhavets matglede og matkultur. Dette vil være en reise som vil passe best for voksne damer.

I helgen er jeg på BEAUTY, MIND & SPIRIT MESSEN på Lillestrøm, og du finner meg der både lørdag og søndag på standen til JOMFRUREISER. 

Sees vi der?